Izgaršo ziemu Cesvaines pils restorānā
Autors: Rūdolfs Ēvardsons
Cesvaines pils restorāns aicina Jūs izbaudīt ne tikai šīs pils noslēpumaino pagātni, bet arī garšas priekus.


Pavārmākslas virtuozs sarūpējis brīnumainu ēdienkarti.
Pie mums varat izjust Latvijas vēsturisko garu, baudot mūsdienīgus un gardus ēdienus, kurus piedāvā Cesvaines pils restorāns.

Tas ir ideāls veids, kā apvienot kultūru un gastronomiju vienā neaizmirstamā piedzīvojumā.

PILS KOMPLEKTS

(PIEEJAMS V, VI, VII)


Izbaudiet brīnišķīgas

5-kārtu pusdienas/vakariņas:


Aromātiskie baklažānu rullīši

(არომატული ბადრიჯნის როლები)


Maigas baklažānu šķēles, kas savītas ar ķiploku, sīpolu un smalka koriandra aromātiem, rada unikālu garšu kombināciju. Smalkā valriekstu nots piešķir ēdienam unikālu kraukšķīgu akordu. Pasniedz ar granātābolu sēklām un garšvielām, lai izceltu izsmalcināto garšu.


Ieteicamais dzēriens:

Manavi vai granātābolu sula

~

Gruzīnu salāti ar valriekstiem

(ქართული სალათი ნიგვზით)


Šis ir īsts saulainu aromātu un bagātīgu tekstūru kaleidoskops, kas personificē Gruzijas garu. Šī ēdiena pamatā ir sulīgi, kraukšķīgi gurķi, gatavi tomāti un glīti sasmalcināti sarkanie sīpoli. Bet īstākais akcents ir valrieksti, kas piešķir pikanta dziļuma un kraukšķīgas bagātības garšu.


Ieteicamais dzēriens:

Rkatsiteli vīns vai estragona limonāde

~

Chikhirtma

(ჩიხირთმა)


Tradicionāls nacionālais ēdiens, kas nodod autentisku gruzīnu virtuves garšu un garu.

Vistas gaļa, kuras maigās šķēles izmērcētas aromātiskā buljonā, ir apvienota ar dabas veltēm: svaigām dillēm, aromātisku koriandru, sīpoliem un seleriju.

Īpašam šarmam pievienojam piparu, ķiploku un etiķa notis, kas piešķir ēdienam izsmalcinātu raksturu.


Ieteicamais dzēriens:

Čača vai bumbieru limonāde


~

Var izvēlēties Foreli vīnogu lapās vai Teļa čašušuli

~

Forele vīnogu lapās

(კალმახი ვაზის ფოთოლში)


Smaržīgās vīnogu lapās maigi ietīta forele – tā ir unikāla garšu harmonija, ko papildina pikantās ķiploku, koriandra un citrona notis.


Ieteicamais dzēriens:

Saperavi vīns vai bumbieru limonāde

~

Teļa čašušuli

(ხბოს ჩაშუშული)


Sulīga, maiga teļa gaļa aromātiskās garšvielās ar koriandru, pētersīļiem un čili pipariem piešķir šim ēdienam drosmīgas un košas notis.

Sausās adžikas, svanetijas sāls un koriandra garšvielu maisījums piešķir ugunīgu pikantumu un smalku aromātu.


Ieteicamais dzēriens:

Chinebuli vīns vai Saperavi limonāde

~

Felamushi

(ფელამუში)


Gruzīnu deserts ar vīnogu sulu

Šī ēdiena pamatu veido piesātinātā Saperavi sula, bagāta ar garšu un krāsu, ko ieskauj smalks cukurs. Kukurūzas milti piešķir tekstūru un blīvumu, nodrošinot ideālu fonu valriekstiem, kas šim desertam piešķir bagātības un skābuma nokrāsu.


Ieteicamais dzēriens:

Saperavi tēja vai limonāde

~

Fiksēta 5-kārtu ēdienkartes cena – 35 EUR


Pieskaņotie alkoholiskie dzērieni 5 ēdienu maltītei – 20 EUR


Pieskaņotie bezalkoholiskie dzērieni – 10 EUR

ĒDIENI
(PIEEJAMS III, IV, V, VI, VII)
ZUPAS:

4 gaļu zupa
~
Sēņu krēmzupa

~

PAMATĒDIENI:

Mencas fileja ar fritētiem lieldaivu kartupeļiem un ranch mērci (fish & chips)
~
Teļa gaļas šniecele ar dārzeņu piedevu un viegli pikanto mērci

~

DESERTI:

Citronu tarte
~
Burgundijas bumbieru pīrāgs
~
Kārtainā kūka ar svaigo sieru un avenēm
DZĒRIENI
(PIEEJAMS III, IV, V, VI, VII)
Kafija
~
Kapučino
~
Tēja (dažādi veidi)
~
Dzirkstošais vīns
~
Baltvīns
~
Sarkanvīns
~
Alus Madonas no mucas
~
Sulas (dažādi veidi)
~
Ūdens
~
Degvīns
~
Viskijs
~
Brendijs
~
Balzāms
Rezervēt galdiņu
Es piekrītu privātuma politikai un piekrītu personas datu apstrādei
Strādājam III, IV, V, VI, VII
no plkst. 12.00-18.00

Veiciet rezervāciju
pa tālr. nr
+371 29901120

Mēs aicinām Jūs piedalīties mūsu viesmīlībā un garšas priekos,

kur Latvijas vēsturiskais šedevrs - Cesvaines pils -

satiekas ar Gruzijas nacionāliem ēdieniem.

Kontakti
Tālr.nr. +371 29901120
cesvainespilsrestorans@gmail.com
Adrese - Pils iela 1, Cesvaine, Madonas novads, LV-4871
GPS: Lat, lon: 56.969544, 26.312822
Made on
Tilda